Mozarella

Taze peynirlerden olan Mozzarella Peyniri, genellikle pizzalarda ve salatalarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Mozzarella peynirinin en çok yakışanlar ise domates, taze fesleğen ve zeytinyağıdır.  Mozzarella Peynirinin yüzeyi pürüzsüz, üzerine hafifçe bastırıldığında sütümsü bir sıvı bırakır. Lifli yapısı ve dişlerin arasında gıcırdaması karakteristik özelliklerindendir.

GRAMAJLAR

150 g.
2000 g.

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C - +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gr için


Enerji Değeri (kj/kcal) 1421 /340
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ (g) 17,5
Karbonhidrat (g) 2,5
Şekerler (g) 2,5
Protein (g) 24
Tuz (g) 1,8

ÜRÜNLER